vineri, 8 ianuarie 2010

Spaghete la cuptor cu sunca de praga si ciuperci


500 gr spaghete se fierb in apa cu sare , se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

200 gr sunca praga se taiata cuburi, 250 gr casacavla taiat tot cubulete, o cutie de ciuperci, 1 conserva rosii decojite, 1 ou, 500 ml lapte, unt, sare, piper, boia, oregano, busuioc, putina nucsoara.

Oul se amesteca cu laptele si condimentele. Se incinge cuptorul.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt se asaza un strat de spaghete, unul de cascaval, sunca, ciuperci, apoi iar spaghete si cascaval, sunca, ciuperci. Se zdrobesc cu furculita rosiile din conserva, se asaza deasupra in forma si apoi se toarna compozitia de lapte. Se presara cateva cuburi de unt si se da cam 15 min la cuptor la 180 de grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu