miercuri, 27 ianuarie 2010

Pui cu cus-cus


pulpe de pui (cate persoane sunt la masa), o ceapa mare, un ardei gras rosu,bulion cam 60-100 ml, o punga cus-cus, sare, piper, oregano, rozmarin, putin ulei.
Se taie ceapa si ardeiul marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand s-au inmuiat putin se pun pulpele si se lasa inca cateva minute sa se caleasca si apoi se stinge cu apa, cat sa acopere carnea.
Se condimenteaza, se adauga si bulionul si se lasa la fiert.
Intre timp cus-cusul se prajeste putin in 2-3 stropi de ulei intr-o tigaie.
Cand carnea e fiarta se scoate din sos si se tine la cald.
Se adauga cus-cusul  in sosul in care a fiert carnea de pui iar daca mai e nevoie se mai adauga apa. Se lasa la fiert amestecand din cand in cand.
Cand e gata se serveste alaturi de pulpele de pui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu