vineri, 8 ianuarie 2010

Cordon Bleu






1 piept mare de pui, felii de sunca de care aveti (eu am avut sunca turist cumparata de sot), cascaval, 3 oua, putin lapte, faina, pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit.

Feliem pieptul de pui si il fragezim cu ciocanul pentru snitele. Condimentam fiecare felie cu sare si piper.

Pe fiecare felie de piept de pui asezam cate o felie de sunca si una de cascaval.


Impachetam pieptul de pui astfel incat sa nu poata iesi umplutura si le prindem cu scobitori.



Dam pieptul de pui umplut prin faina, apoi prin ou batut cu putin lapte iar la sfarsit prin pesmet.

 Il prajim in ulei incins iar apoi il scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
Ca si garnitura noi am avut legume mexicane pe care le-am sotat in putin unt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu