joi, 28 ianuarie 2010

Salata verde cu piept de pui


...pentru o cina delicioasa si usoara...
o salata verde mai mare, un piept de pui, 1 ardei gras, o ceapa rosie, masline negre,1 rosie 2 oua fierte tari.
Pentru dressing: 2 lingurite mustar cu hrean, 4 linguri ulei de masline, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, sare, piper alb.
Pieptul de pui se taie fasii si se se prejeste in putin unt, se scoate pe servetele si se lasa la racit.
Salata verde se spala in ma multe ape, se lasa la scurs si se rupe .
Se pune salata pe un platou, peste ea se pune ceapa taiata rondele, ardeiul taiat fasii lungi, maslinele si deasupra pieptul de pui si roale taiate in sferturi.
Se prepara desingul: amestecam toate ingredientele
...si apoi se toarna peste salata...si se serveste imediat.
...eu am mai facut si un sos din iaurt, usturoi pudra, o lingura ulei de masline, sare, piper alb pe care l-am servit langa salata...




...salata se poate servi si cu feliute de paine prajita....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu