duminică, 7 octombrie 2012

Spirale de foietaj

Mai aveam o bucata de aluat foietaj in congelator asa ca sambata l-am transformat in gustarea de dupa-amiaza a copiilor....



Aceste spirale foarte rapid si usor de preparat merg foarte bine si ca aperitiv sau langa un pahar de bere sau vin cu prietenii.....

avem novoie de :
aluat foietaj congelat
piept de curcan afumat sau orice alt mezel aveti prin frigider (sunca, salam uscat, muschi file, etc)
mac sau susan...sau nici una nici alta....
Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei iar apoi il desfacem si il mai intindem putin cu un sucitor.
Pe o jumatate de aluat asezam felii de piept de curcan afumat.

Acoperim cu cealalta jumatate de aluat.
Taiem aluatul in fasii si le dam forma de spirala.


Asezam spiralele in tava tapetata cu hartie de copt si le presaram cu mac sau susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos spiralele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu