miercuri, 7 aprilie 2010

Piept de pui umplut

1 piept mare de pui dezosat, 200 gr branza proaspata sau telemea, 2 oua, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura de marar, cateva frunzulite de menta verde, 1 lingura de gris, 3 linguri de ulei, sare, piper.
Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele avand grija sa nu se rupa. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se toaca marunt ceapa verde, usturoiul, mararul si menta si apoi se amesteca cu branza sau telemeaua rasa, grisul si ouale batute. Se condimenteaza cu sare si piper.
Pe o planseta se asaza feliile de carne petrecute putin una peste alta, se toarna peste ele compozitia de branza si verdeata si se intinde pe toata suprafata. Se ruleaza strans, se unge rulada cu ulei, se infasoara in folie de aluminiu si se da la cuptor cam 40 de minute. Inainte cu 10 minute de a fi gata se scoate folia ca sa se rumeneasca rulada mai frumos.
Se lasa la racit si apoi se feliaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu