miercuri, 23 noiembrie 2011

Pilaf de orez cu ciuperci

O mancarica perfecta pentru o zi de post dupa parea mea.........



6-7 ciuperci proaspete mai mari
un borcan ciupercute
o ceapa mare
un ardei gras rosu
o cana de orez
100 ml suc de rosii
sare, piper

Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem la calit in putin ulei pana se inmoaie. Ciupercile proaspete le curatam si le taiem in 4. Ciupercile din borcan le scurgem de zeama.
Adaugam ciupercile proaspete peste ceapa si ardei si condimentam cu sare, piper, boia. Lasam putin sa se caleasca impreuna iar apoi adaugam si ciupercile din borcan si stingem cu 4 cani de apa. Lasam sa fiarba 10-15 minute iar apoi adaugam orezul spalat si sucul de rosii. Lasam la fiert pana se inmoaie orezul.
Servim imediat cu muraturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu