marți, 15 noiembrie 2011

Papricas de miel

1 kg carne de miel cu os
1 kg cartofi
1 morcov
1 ceapa mare
1 gogosar
1 lgt boia
sare, piper, putin ulei.
3-4 rosii
patrunjel verde tocat

Curatam ceapa si o taiem solzisori.
Gogosarul il taiem cubulete mici.
Curatam morcovul si il taiem felii subtiri.
Intr-o cratita incingem uleiul si punem la calit ceapa amestecata cu gogosarul si morcovul. Cand legumele s-au inmuiat adaugam carnea de miel portionata. Lasam la calit impreuna cu legumele pana isi schimba culoarea si apoi condimentam cu boia, sare, piper. Stingem cu apa si lasam la fiert.
Cand carnea este aproape gata adaugam in cratita cartofii curatati si taiati cuburi mari si rosiile oparite, decojite si taiate cubulete.
Mai lasam sa fiarba pana sunt si cartofii gata, potrivim de sare si piper daca e cazul , presaram verdeata tocata si oprim focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu