luni, 2 ianuarie 2012

Fursecuri fragede de Craciun




180 gr unt moale
100 gr zahar pudra
1 ou
300 gr faina
1 plic zahar vaniliat
1 plic praf de copt
Amestecam toate ingredientele si le framanatam pana obtinem o coca potrivita. Invelin coca in folie alimentara si o dam la rece 30 de minute.
Scoatem coca de la frigider si o intindem pe masa presarata cu faina .
Decupam fursecurile cu ajutorul formelor speciale si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit pana incep sa se rumeneasca.
Le lasam sa racit si apoi le ornam dupa preferinta cu creioane pentru decor sau glazura din zahar.

4 comentarii:

  1. cat timp le putem tine la rece si sa ramana la fel de fragede? am vazut 3 retete de ale tale de fursecuri fragede cred ca sunt delicioase toate insa sunt curioasa daca rezista macar 5 zile la rece

    RăspundețiȘtergere
  2. Fursecurile se pastreaza bine si 2 saptamani si cu cat stau mai mult cu atat devin mai fragede.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt super bune,eu le-am facut azi si sunt delicioase.Astept sa se raceasca sa le pot orna...Mersi fain pentru reteta!
    SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata! Dar daca in loc de praf de copt punem bicarbonat mai ies la fel de fragede?

    RăspundețiȘtergere