marți, 21 decembrie 2010

Tortellini in sos de cascaval si smantana


2 pachete a 250 gr tortellini cu sunca.
100 gr slaninuta afumata
3-4 catei de usturoi
1 ceasca si jumatate de cascaval razuit
1 ceasca smantana
sare, piper
Fierbem tortellini in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet.
Slaninuta se taie marunt si se pune la prajit impreuna cu usturiul curatat si taiat mai marunt pana devine crocanta.

Adaugam smantana si amestecam, condimentam cu sare si piper si lasam cat sa dea un clocot.
Oprim focul, adaugam tortellini fierti si cascavalul si amestecam usor. Pastram putin cascaval si pentru presarat pe deasupra.
Ungem un vas termorezistent cu unt, punem in el compozitia cu tortellini, presaram cascavalul ramas si dam la cuptorul preincalzit pana se aureste putin.

Servim imediat.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu