duminică, 12 decembrie 2010

Spaghete cu pui si smantana


un pachet spaghete, un piept de pui mare, 300 ml smantana lichida, 100 gr unt, 5 lg cascaval razuit, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, putina vegeta, patrunjel tocat.
Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa instructinuile de pe pachet, le scurgem si le trecem printr-un jet de apa rece.
Pieptul de pui se taie fasiute, se condimenteaza si se prajeste in putin ulei.
Intr-o tigaie punem untul la topit, adaugam usturoiul pisat si il sotam putin. Adaugam apoi smantana si lasam sa dea 2-3 clocote. Punem apoi si cascavalul razuit si lasam pe foc pana se topeste. Adaugam in sos pieptul de pui prajit si spaghetele si le amestecam usor.
Servim imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu