luni, 27 decembrie 2010

Rulada de curcan


piept de curcan, felii de sunca, felii de cascaval, cateva ciuperci, o ceapa,  condimente.
Pieptul de curcan il desfacem cu ajutorul unui cutit astfel incat sa obtinem o bucata mai subtire si mai mare. Il condimentam si il batem cu ciocanul de snitele pentru fragezire.
Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei, adaugam ciupercile feliate, condimentam cu sare si piper si apoi le lasam sa se caleasca impreuna putin pana se inmoaie. Oprim focul si lasam la racit.
Ungem o bucata de folie de aluminiu cu putin ulei, asezam pe ea pieptul de curcan.
Peste pieptul de curcan asezam felii de sunca si peste sunca felii de cascaval.
Intindem apoi  uniform deasupra cascavalului amestecul de ciuperci. Cu ajutorul foliei rulam cat mai strans, asezam rulada intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit cam 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata rulada desfacem folia de aluminiu pentru a se rumeni rulada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu