duminică, 12 decembrie 2010

Chec cu banane


3 banane foarte bine coapte, 1/2 cana zahar, 1/2 cana ulei, 2 oua intregi, 2 cani faina, o lgt bicarbonat, 1/2 lgt sare, 1/2 lgt praf de copt, 2 pliculete zahar vaniliat, scortisoara, coaja rasa de lamaie, fructe uscate, stafide.

Bananele se zdrobesc si apoi le mixam cu uleiul, zaharul si ouale. Amestecam faina cu bicarbonatul, praful de copt, vanilia, sarea, scortisoara si le adaugam la amestecul cu banane. Amestecam bine, adaugam si coaja de lamaie, stafidele si alte fructe uscate daca se doreste. Le amestecam usor.
Punem compozitia rezultata intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit. Verificam cu o scobitoare cand e gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu