marți, 21 decembrie 2010

Paella

500 gr piept de pui
2-3 lg ulei de masline
2 cepe
4 catei de usturoi
un ardei gras rosu si unul verde
o mana fasole verde
o cana de orez
un pachet de scoici
sare, piper, un cub concentrat de supa de pui
2-3 lg bulion
sofran


Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mare si mai inalta (in mod normal ar fi trebuit sa folosesc o tigaie speciala pt paella dar in lipsa am folosit un wok ) si se pune la prajit pieptul de pui taiat cuburi pana isi schimba culoarea.

Intre timp taiem ceapa, usturoiul si ardeii marunt si apoi ii adaugam peste carnea de pui.

Lasam sa se caleasca putin impreuna si apoi stingem cu supa de pui preparata dintr-un cub concentrat cu gust de pui si 2-3 lg bulion.

Adaugam si fasolea verde, condimentam cu sare si piper si lasam sa dea cateva clocote. Adaugam si sofranul.
Spalam bine orezul, il scurgem de apa si il adaugam si pe el in tigaie.
Punem si scoicile in tigaie. Lasam sa fiarba la foc mic pana se umfla si orezul.


Servim cu salalata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu