duminică, 22 decembrie 2013

Biscuiti truffle

...nici nu stiti de cat timp aveam in gand sa prepar acesti biscuiti...uite ca in sfarsit le-a venit randul...



100 gr ciocolata amaruie (65 % cacao)
45 gr margarina
55 gr zahar pudra
2 oua
un varf de cutit de sare
100 gr faina
10 gr cacao
1 lgt praf de copt
1 lgt esenta de rom
zahar pudra
Intr-o craticioara topim pe aburi ciocolata impreuna cu margarina.  Luam de pe foc, adaugam zaharul pudra si amestecam. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Separat amestecam faina cu cacao si praful de copt si le incorporam in compozitia obtinuta. Vom obtine un fel de crema.
Dam compozitia la frigidere 4-5 ore.
Cu ajutorul unei linguri luam din compozite si formam mingiute de marimea unei cirese mai mari . Mingiutele obtinute le dam prin zahar pudra iar apoi le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit cam 15 minute la 160 grade.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu