miercuri, 13 februarie 2013

Biscotti cu ciocolata si migdale



....merg numai bine la o cafeluta....
2 oua
100 gr zahar
250 gr faina
o lingurita praf de copt
25 gr migdale tocate
25 gr cipsuri de ciocolata

Mixam ouale cu zaharul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt, alunele si ciocolata.
Coca obtinuta o rasturnam pe o suprafata presarata cu faina si o impartim in doua parti egale.
Formam doua batoane de aluat pe care le aplatizam putin, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit  cam 30 de minute pana se rumenesc usor.

Le scoatem si le lasam sa se racoreasca putin.
Taiem batoanele de biscuiti in felii de aproximativ 1 cm grosime, le asezam din nou in tava si le mai dam la cuptor inca 5 minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu