miercuri, 18 mai 2011

Gogosele cu vinete


pentru coji:1 cana de ulei ,2 cani faina, 2 cani apa 10 oua (mai mari) un praf de sare .


Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea iar cand fierbe se ia de pe foc si se adauga toata faina o data si se amesteca bine. Apoi se adauga ouale unul cate unul avand mare grija ca dupa fiecare ou sa se amestece bine, altfel nu iese. Din aceasta compozitie se ia apoi cu lingurita si se asaza gramajoare nu prea mari pe o tava tapetata cu hartie de copt sau ca sa iasa mai frumoase gogoselele le spritam . Le punem apoi la copt in cuptorul preincalzit la foc tare primele 15 minute si apoi scadem temperatura. E foarte important sa nu deschidem usa cuptorului in primele 15 minute. Le lasam la copt pana se bronzeaza frumos.
Dupa ce s-au racit gogoselele le taiem in doua si le umplem cu salata de vinete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu