marți, 16 august 2011

Fursecuri cu mure



250 gr margarina
200 gr zahar pudra
4 galbenusuri
1 plic zahar vaniliat
400 gr faina
dulceata de mure mai tare
ciocolata pentru ornat

Mixam margarina cu zaharul pudra si zaharul vaniliat. Adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Incorporam faina si framantam putin aluatul.
Cu mana data prin putina faina luam din aluat si formam mingiute de dimensiunea unei nuci. Aplatizam putin mingiutele si le facem cu degetul o adancitura in mijloc. Punem putina dulceata in fiecare adancitura (nu multa ca sa nu curga ) . Azezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit.
Le luam cand incep sa se rumeneasca pe margini.
Lasam fursecurile sa se raceasca iar apoi le ornam cu ciocolata topita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu