vineri, 25 martie 2011

Tocanita de vita cu spaghete


500 gr pulpa de vitel
2 cepe
1 morcov
1 gogosar
1 borcan rosii in bulion
sare, piper,
patrunjel verde
putin ulei

Carnea o taiem cubulete si o punem la prajit in putin ulei. O condimentam cu sare si piper si o lasam pana isi schimba culoarea.
Tocam ceapa si gogosarul.
Morcovul il dam pe razatoare.
Adaugam legumele peste carne si lasam sa se caleasca putin impreuna. Stingem cu apa cat se le acopere si lasam la fiert la foc mic.Completam cu apa daca e nevoie.
Cand carnea e aproape facuta adaugam rosiile din conserva taiate si patrunjelul. Mai lasam la fiert cam 15 minute. Potrivim de sare si piper inainte de a opri focul.
Cat timp se face tocanita punem spaghetele la fiert in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet, le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs.
Servim tocanita langa spaghete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu