marți, 22 martie 2011

Fursecuri cu ovaz


100 ml ulei, 50 gr zahar, 100 gr faina, 50 gr stafide taiate mai marunt, 100 gr fulgi de ovaz, 1 ou, 2 lg miere, 1/2 lgt scortisoara, 1/2 pliculet praf de copt.
Intr-o cratita punem uleiul, mierea si zaharul si dam craitia  foc mic. Amestecam mereu pana e topeste zaharul.
Se ia de pe foc amestecul si incorporam in el fulgii de ovaz.
Adaugam in compozitie restul ingredientelor ( faina, stafidele, scortisoara, oul batut, praful de copt) si amestecam bine. (Rezulta un amestec mai lipicios)
Luam cate o lingura din compozitie si o punem in tava tapetata cu hartie de copt.
Punem la copt in cuptorul preincalzit  cam 15-20 de minute, cat sa capete o culoare rumena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu