miercuri, 3 februarie 2010

Salata cu ton

o capatana salata verde, o cutie ton in ulei sau in suc propriu de 185 gr,  2 oua fierte tari, sfecla murata din borcan , boabe de porum din conserva, o jumate de ceapa rosie, o lamaie, ulei de masline ( daca se foloseste ton in ulei nu mai punem ulei), sare.

Salata se spala in mai multe ape, se lasa la scurs si apoi se rupe bucati in mai mici.
Ouale fierte se taie rondele sau in sferturi.
Ceapa se taie rondele.
Se amesteca apoi salata cu tonul din conserva, ouale, ceapa, porumbul, sfecla.
Se face un dressing din zeama de lamaie, sare si o lingura ulei de masline (eu nu am mai pus ulei pentru ca am folosit ton in ulei) , se toarna peste salata si se serveste imediat.
Este o cina perfecta: .......delicioasa, usoara si fara multe calorii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu