duminică, 14 februarie 2010

Spaghete carbonara cu smantana



un pachet spaghete
150 gr bacon
3 oua
3 catei usturoi
4-5 linguri smantana
busuioc tocat
sare, piper
parmezan sau cascaval razuit

Pastele se fierb in apa cu sare, se trec printur-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Baconul se taie cubulete mici si se prajeste in ulei apoi se scoate pe un servetel.
Ouale se bat cu un praf de sare, se condimenteaza cu piper si busuioc si se adauga smantana. Se amesteca bine.
Usturoiul se zdrobeste si se soteaza in uleiul in care am prajit baconul. Se adauga apoi la usturoi pastele, baconul, amestecul de oua si smantana si se lasa cateva minute la foc mic amestecand mereu.
Se serveste cald cu cascaval razuit deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu