miercuri, 25 noiembrie 2015

Crochete de conopida




1 conopida
1 ceasca cascaval
1 ceasca pesmet
1 ou mare sau 2 mai mici
1 ceapa mica
sare, piper

Conopida se fierbe in apa cu sare iar apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-un bol mai mare punem conopida scursa si o zdrobim cu o furculita. Adaugam oul usor batut, cascavalul ras, pesmetul, ceapa rasa pe razatoarea mica si condimentam cu sare si piper. Le amestecam pe toate.
Cu mana usor umezita formam crochete din aceasta compositie pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit cam 30 minute. La jumatatea timpului de coacere intoarcem crochetele si pe cealalta parte.

Se pot servi cu sos de rosii, ketchup sau alte sosuri dupa gust.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu