duminică, 22 noiembrie 2015

Briose cu banane.


Briosele cu banane sunt printre preferate copiilor. De obicei eu le prepar pentru micul dejun langa o cana cu lapte dar nu le refuza nimeni nici ca si o gustare.

200 gr faina
1 lgt praf de copt
3 banane zdrobite
150 gr zahar
100 gr iaurt
1 ou
75 gr unt

Zdrobim bananele cu o furculita.
Intr-un bol mixam bananele zdrobite cu untul moale, oul, iaurtul si zaharul.
Faina o amestecam cu praful de copt iar apoi o incorporam in prima compozitie.
Tapetam o tava de briose cu hartiute speciale, repartizam compozitia in formele de briose si dam tava la cuptorul preincalzit la 170 grade cam 25 minute.
Cine doreste poate glazura briosele cu ciocolata sau le poate pudra cu zahar. De data aceasta eu le-am lasat simple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu