vineri, 26 noiembrie 2010

Varza cu carnati si kaizer


o varza mai mare, 2 cepe, putin ulei, bulion, sare, piper, carnati cabanosi, kaizer

Varza se taie fideluta, se presara cu sare si se lasa 15-20 de minute sa se inmoaie.
Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in putin ulei, cand devine sticlata se adauga varza stoarsa de zeama care a lasat-o si se lasa la calit la foc mic sub capac. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda de cratita.(daca e nevoie se poate adauga si cate putina apa). Cand varza e aproape facuta se adauga si bulionul si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai lasa inca 10-15 minute la foc mic.
Carnatii se cresteaza si se prajesc in ulei, kaizerul se feliaza si se pune si el putin la prajit....................si apoi ii servim alaturi de varza calita.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu