luni, 25 octombrie 2010

Pulpe cu legume la cuptor

pulpe de pui superioare (in functie de cate persoane sunt la masa)
legume dupa preferinta si in cantitatea dorita de fiecare ( eu am pus morcovi, dovlecel, ceapa, cartofi, broccoli si cateva ciupercute.
condimente (sare, piper, oregano, cimbru, maghiran).
Pulpele le spalam, le lasam sa se scurga de apa si le condimentam.
Legumele se curatam, le spalam, le taiem dupa preferinta.
Ungem o tava cu unt sau ulei , asezam in tava pulpele de pui si printre pulpe asezam legumele. Presaram si peste legume putina sare si piper, adaugam in tava 1/2 pahar de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor cam 40 de min. Cu 10 minute inainte de a fi gata mancarea indepartam folia de aluminiu si lasam la rumenit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu