vineri, 15 octombrie 2010

Pui curry


1 kg piept de pui dezosat, 2 cepe mari, 1 ardei mare rosu, 8 catei de usturoi, 2 cm radacina de ghimbir feliata fin, 2-3 lg praf curry, 150 ml lapte de cocos sau 150 gr iaurt, 1 lg amidon de porumb, 1 lg apa.

Usturoiul si ghimbirul se taie felii, ceapa se taie solzisori si ardeiul felii. Pieptul de pui se taie cubulete.
Intr-un wok se rumenesc ghimbirul si usturoiul in 3-4 lg ulei, se adauga carnea si se rumeneste si ea la foc iute. Se adauga apoi ceapa si ardeiul si se calesc si acestea putin tot la foc iute. Se adauga praful de curry si se amesteca cu carnea si legumele 1 minut. Se stinge cu laptele de cocos sau iaurtul, adaugam si amidonul dizolvat in 1 lg apa rece. Lasam sosul sa scada si sa se ingroase 3-4 min si apoi servim cu orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu