vineri, 15 octombrie 2010

Ciulama de pui cu smantana


1 pui de casa, 1 morcov, 1 ardei gras, 2 cepe, 2 lg faina, o cana de smantana, 100 ml lapte,sare, piper, , ulei, patrunjel verde tocat.
Carnea de pui se rumeneste in putin ulei pana isi schimba culoarea. Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete mici iar apoi le adaugam peste carnea de pui. Le lasam sa se caleasca impreuna iar apoi adaugam apa cat sa acopere bine carnea si legumele. Lasam la fiert.
Cand carnea si legumele sunt fierte diluam faina cu laptele si smantana  si o adaugam in cratita. Se amesteca cu grija sa nu se formeze cocoloase.
Potrivim la gust de sare si piper si lasam sa dea cateva clocote pana se ingroasa sosul.
Presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu