luni, 6 aprilie 2009

Medalion de rechin cu legume la cuptor











4 medalioane de rechin, 4 cartofi, 2 morcovi, 2 cepe, 1-2 rosii, 1 ardei gras, ulei, sare, piper, oregano, cimbru, busuioc




Medalioanele de rechin se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie rondele mai groase. Morcovii si ceapa se curata si se taie in sferturi. Ardeiul curata de seminte si se taie rondele, rosiile se spala si se taie tot rondele. Intr-un vas de yena uns cu ulei se pun cartofii, morcovii, ceapa, se condimenteaza cu sare, piper, eventula vegeta. Peste ei se aranjaza medalioanele de rechin, ardeiul, rosiile. Se condimenteaza cu oregano, cimbru, busuioc, putina sare, se stropeste cu putin ulei, se acopera si se da la cuptor la foc potrivit pana se inmoaie legumele. Eventual legumele se pot stropii si cu putina apa inainte de a le pune la cuptor. Cu 5-10 min inainte de a le scoate de la cuptor se ia capacul pentru a se rumeni mai frumos.

2 comentarii:

  1. EXCELENT ! Mi-a placut foarte mult. Am sa mai fac aceasta reteta foarte usoara si foarte gustoasa. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, ma bucur ca ti-a placut..........din pacate nu stiu de catre cine a fost postat comentariu pentru ca imi apare ca si anonim...

    RăspundețiȘtergere