duminică, 5 aprilie 2009

File de pangasius cu legume la tigaie si cartofi prajiti




Ingrediente: 4 bucati file de pangasius, 2 oua, faina, pesmet,susan, sare, piper, praf de usturoi, o punga legume congelate, 4-5 cartofi mari, ulei.




Pestele se spala, se usuca bine cu un servetel de bucatarie, se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Ouale se bat bine cu un praf de sare. Cam 4-5 linguri pesmet se amesteca cu susan, sare si piper.


Bucatile de file se dau prin faina, prin oul batut si apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins.


Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei la incins, se pun legumele congelate si se adauga putina apa si se lasa se se inmoaie cam 10 min.La sfarsit se pun condimente dupa gust ( eu pun sare, piper, cimbru, oregano).


Cartofii se curata, se spala, se taie si si prajesc in uleiul incins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu