miercuri, 24 iunie 2015

Ficatei la tigaie



o legatura mai mare de  ceapa verde
400 gr ficatei de pui
1 ardei gras rosu
sare, piper
marar tocat
3-4 lg ulei

Ceapa o taiem rondele iar ardeiul cubulete.
Ficateii ii spalam si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.
Incingem uleiul intr-o tigaie si punem la calit ceapa si ardeiul. Cand acestea s-au inmauiat adaugam ficateii si acoperim tigaia cu un capac. Lasam la foc mediu ,amestecand din cand in cand pana ficateii se patrund si scade lichidul pe care il lasam. Daca scade prea mult mai puteti adauga putina apa calduta. Cand ficateii s-au patruns bine condimentam cu sare si piper si adaugam marar tocat. Oprim focul si putem servi.
....apropo de servit....mie mi se pare ca ficateii la tigaie sunt cei mai gustosi alaturi de o paine proaspata facuta in casa pe care sa o incingi direct cu mana in sosul de la ficatei ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu