joi, 16 februarie 2012

Rulada din pulpa de porc cu legume



avem nevoie de:
 4 snitele mai mari de porc
o ceasca de orez
o mana de mazare congelata
1/2 gogosar
1/2 cutie ciuperci din conserva
1 ceapa mica
1 morcov fiert
sare, piper, condimente dupa gust
1 ou
1/2 pahar vin alb
Prima data pregatim umplutura: ceapa o taiem solzisori si o punem la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat adaugam mazarea, gogosarul taiat cubulete, ciupercile.Le lasam si pe ele sa se caleasca putin impreuna, adaugam orezul si stingem cu o cana de apa. Condimentam cu sare si piper si lasam la fiert pana se umfla orezul. Lasam la racit iar apoi adaugam un ou usor batul si amestecam.


Condimentam snitelele cu sare si piper.
Punem umplutura pe fiecare bucata de snitel, cate un sfert de morcov taiat pe lung si rulam cat mai strans.
Prindem rulada cu scobitori ca sa nu se desfaca
Asezam cele patru rulade astfel obtinute intr-o tava unsa cu putin ulei, adaugam un pahar de apa si 1/2 pahar de vin alb. Presaram deasupra condimente dupa gust, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor cam 40 de minute.


Tocmai scoasa de la cuptor...

 Lasam ruladele sa se racoreasca putin iar apoi le taiem in doua si le asezam pe farfurie ca un turnulet.....noi am servit cu orez salbatic ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu