joi, 21 mai 2009

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si piure


pulpe de pui, ciuperci proaspete champignon, cartofi, o lingurita unt, putin lapte, condimente, usturoi, putin ulei.


Pulpele se spala , se usuca cu un servet de bucatarie, se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, putina boia, praf de usturoi si se pun intr-o tava de yena. Ciupercile se curata , se condimenteaza cu sare si piper si se pun si ele in tava. Pulpele si ciupercile se stropesc cu putin ulei, putina apa, se taie 2 catei usturoi si se presara peste ele, se acopera cu capacul de la tava sau cu folie de aluminiu si se pun la cuptor. Se intorc din cand in cand. Cu 5 min inainte de a fi gata se ia capacul sau folia pentru a se rumeni.

Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare si se face un piure la care se adauga margarina si laptele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu