joi, 9 martie 2017

Mancare de pui cu naut



1 piept de pui
1 ceapa
1 ardei gras rosu
150 ml bulion sau 3-4 rosii decojite si taiate cubulete
1 conserva mare de naut
sare, piper, oregano, busuioc


Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza dupa preferinta (eu am pus sare, piper, boia dulce si praf de usturoi) si se pune la prajit intr-o tigaie in care am incins 2 lg ulei

Cand pieptul de pui este bine patruns adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete. Le calim putin pana se inmoaie iar apoi adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mai mici sau bulionul.

Condimentam cu oregano si busuioc uscat, potrivim de sare si piper

Mai adaugam si o jumatate de pahar de apa si lasam la fiert intre 5 si 10 minute.
Intre timp scurgem si clatim putin nautul din conserva.
Punem si nautul in tigaie, mai lasam sa dea cateva clocote si gata mancarica.


 Presaram patrunjel verde tocat si putem servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu