Cred ca nu exista cineva caruia sa nu ii placa chipsurile din cartofi...dar cele din comert sunt pline de E-uri asa ca nu am de gand sa le cumpar .
Am incercat sa le prepar in casa si da....se pot prepara si in casa ... si chiar raman crocante si dupa racire.....si da, au gust de cartof adevarat....si sunt atat de simplu de facut....
cartofi (cati doreste fiecare)
un robot de bucatarie sau orice alta ustensila cu care puteti felia cartofii foarte subtiri
ulei pentru prajit
sare
Cartofii ii curatam , spalam si feliem foarte subtiti (eu m-am ajutat de robot).
Spalam feliile de cartofi si le punem le uscam intr-un prosop de bucaatarie curat.
Prajim apoi feliile de cartofi in baie de ulei pana devin crocante (nu punem multe deodata ca sa se poata crocanti).
Scoatem chipsurile pe servetele de hartie ca sa se absoarba excesul de ulei iar apoi le putem servi cu diferite sosuri sau simple.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu