Avem nevoie de :
150 gr faina
1 lgt praf de copt
un varf cutit sare
115 gr unt la temperatura camerei
100 gr pasta tahini
135 gr zahar tos
1 ou
100 gr susan
Intr-un bol mixam untul cu zaharul, oul si tahini.
In alt bol amestecam faina cu sarea si praful de copt.
Combinam cele doua compozitii si amestecam bine. Va rezulta un aluat mai moale.
Aluatul obtinut il invelim intr-o folie alimentara si il dam la frigider 4-5 ore sau chiar si peste noapte.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Scoatem aluatul de la frigider, rupem bucatele si formam mingiute de aluat de dimensiunea unui ou de prepelita.
Dam mingiutele de aluat prin susan si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam spatiu suficient intre mingiutele de aluat pentru ca aluatul va creste.
Dam tava la cuptor si coacem biscuitii 8 minute la 180 grade. Cand ii vom scoate din cuptor acestia vor fi inca moi dar pe masura ce se vor raci se vor intari de aceea trebuiesc lasati la racit in tava.
Merg de minune la micul dejun langa cafeluta sau o cana de lapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu