miercuri, 10 aprilie 2013

Rulada din piept de pui si legume



 ...un aperitiv penru petreceri, sau poate o gustare sau o alternativa la mezelurile din comert ( eu am folosit-o cu succes pentru sandwich-urile baietelului la scoala )....

un piept de pui mare dezosat si fara piele
3-4 ciuperci champignon
1 ardei gras rosu
2 castraveciori acri mai micuti
1 ou mare sau 2 mai mici
sare, piper.

Cam 1/3 din  pieptul de pui il taiem cubulete  iar restul il dam prin robotul de bucatarie ca sa obtinem o pasta.
Ciupercile, adreiul si castravetii ii taiem cubulete mici.
Intr-un bol punem carnea de pui taiata cubulete, carnea de pui data prin robot, ardeii, castravetii ,ciupercile si ouale. Le amestecam pe toate impreuna  si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pe masa intindem o bucata de folie de aluminiu si o ungem cu putin ulei. Intindem compozitia de carne sub forma unei rulade pe folie si apoi o rulam cat mai strans.

Asezam rulada intr-o tava care merge la cuptor si adaugam apa cat sa ajunga cam pana la jumatatea ruladei.
Dam la cuptor cam 40 de minute.
Ininte de a fi gata cu 5-10 minute putem indeparta folia sa ca se rumeneasca putin rulada.

Un comentariu:

  1. De fapt pe asta am facut-o, nu pe cea cu legume mexicane si usturoi :D Urmeaza si aia :D

    RăspundețiȘtergere