sâmbătă, 19 ianuarie 2013

File de macrou la cuptor



600 gr file de macrou
un pahar de vin alb dulce
zeama de lamaie
2-3 rosii
100 gr cascaval
putin ulei
sare, piper
2 foi de dafin

Fileurile de macrou dezghetate si sterse cu un servet se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ungem o tava cu putin ulei si asezam fileurile de macrou.
Stropim cu zeama de lamaie si vin.
Rosiile le taiem rondele, le condimentam cu sare si piper si le asezam peste peste.


Asezam in tava si foile de dafin.
Acoperim tava cu folie alimentara si o dam la cuptor cam 20-25 de minute.

Scoatem tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu si presaram deasupra cascavalul razuit.

Dam tava din nou la cuptor pana se topeste cascavalul.

Noi am servit cu legume mexicane pe care le-am sotat putin in unt.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu