sâmbătă, 3 octombrie 2009

Rulada cu struguri





Rulada: 4 oua, 100gr zahar, 3 linguri faina, 1 lingura amidon, 1 praf de sare.
Albusurile se bat cu sarea si 1/2 din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca cu restul de zahar, la care se adauga apoi faina si amidonul. La final se amesteca cu albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Cand se scoate de la cuptor se intinde invers pe o alta hartie de copt si se ruleaza folosind hartia de copt, apoi se da la rece.

Crema:400ml lapte, o budinca cu gust de frisca, 2-3 linguri zahar, un pachet unt, 3 linguri zahar pudra, struguri.
Budinca se fierbe dupa instructiunile de pe pachet cu cele 2-3 linguri de zahar si 400ml lapte apoi se lasa la racit.
Untul se spumeaza cu 3 linguri zahar pudra si apoi se amesteca cu budinca racita.
Cu aceasta crema se unge blatul de rulada, apoi se pun 3 randuri paralele de struguri(unul pe marginea de unde vom incepe sa rulam, unul pe la mijlocul ruladei si unul aproape de cealalta margine). Se ruleaza cu grija si se pune la frigider cam1-2 ore.
Se orneaza cu frisca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu