luni, 29 martie 2010

Penne cu pulpe in sos

un pachet penne (sau alt fel de paste)
pulpe de pui inferioare
o ceapa mare
un ardei gras rosu
suc de rosii
sare, piper,cimbru, busuioc, oregano, o lingurita boia dulce, o legatura patrunjel verde
cascaval ras

Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga o lingurita de boia si pulpele si se mai calesc cateva minute. Se adauga apa cat sa acopere pulpele si 150 ml suc de rosii. Se condimenteaza, se adauga patrunjelul tocat si lasa la fiert cam 40 de minute. Se mai completeaza cu putina apa daca e nevoie.
Se serveste langa pastele fierte si cu cascaval razuit deasupra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu