joi, 26 septembrie 2013

Lasagna cu vinete si ton



250 gr foi de lasagna
2 vinete
1 conserva de ton
4-5 rosii
putin sos de rosii
cascaval
1/2 caciulie de usturoi
putin ulei

Foile de lasagna le fierbem putin ca sa se inmoaie. Le lasam apoi la scurs.
Vinetele le curatam ,le taiem felii, le presaram cu putina sare si le prajim pe ambele parti in putin ulei.
Usturoiul il curatam , il zdrobim si facem din el un mujdei.
Rosiile le taiem rondele

Ungem o tava cu ulei si asezam  un strat de rosii rondele si le acoperm un foi de lasagna.Punem deasupra un strat de vinete, 1/2 din conserva de ton sos, putin mujdei, putin sos de rosii.

 Urmeaza alt strat de lasagna, vinete,mujdei, restul de ton, rondele de rosii si din nou foi de lasagna. Presaram deasupra cascavalul ras si dam la cuptor cam 30 de minute.
Lasam  lasagna sa se racoreasca 10 minute iar apoi o putem portiona si servi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu