miercuri, 1 iulie 2009

Bounty bars





Blat: 125gr unt, 50 gr zahar brun, 2 oua, 200 gr faina, 2 lg cacao, 1 lgt praf de copt
Untul, zaharul, ouale si laptele se spumeaza,

 apoi se adauga faina, cacao si praful de copt.


Cu ajutorul unei linguri intindem compozitia intr-o tava de 20x28 si se coace 20 min la 150 grade. Se lasa apoi sa se raceasca complet.
 ...blatul tocmai scos din cuptor...

Crema:300ml lapte, 3 lg pline gris, 80 gr unt, 80gr zahar, 100 gr nuca de cocos, 2 lgt esenta de vanilie.
Laptele si untul se pun pe foc.

Cand s-a topit untul se pune grisul. Dupa ce se ingroasa compozitia se adauga zaharul, nuca de cocos si esenta de vanilie. Se mai lasa aprox un minut apoi se ia de pe foc. Asa calda se intinde peste blat.

Glazura: 200 gr ciocolata amaruie, 1 lingurita miere. Ciocolata se topeste la microunde, se adauga mierea si se amesteca. Se toarna ciocolata peste crema si se niveleaza.

Un comentariu:

  1. In blat cat lapte trebuie adaugat? Nu este trecuta cantitatea... Va rog sa precizati cantitatea de lapte. Eu acum am inceput sa o fac si nu stiu care este cantitatea de lapte. Sper sa-mi iasa, pentru ca poza e super atragatoare.

    RăspundețiȘtergere