joi, 8 august 2013

Briose cu ricotta si fructe de padure



200 gr faina
100 gr unt moale
200 gr ricotta
1 ou
coaja de lamaie
1 lg zeama de lamaie
100 gr zahar
2 pliculete zahar vaniliat
un pliculet praf de copt

Mixam intai oul cu zaharul. Adaugam untul, ricotta, coaja de lamaie, sucul de lamaie, zaharul vaniliat.
Separat amestecam faina cu praful de copt iar apoi o adaugam la ingredientele umede. Amestecam .

Tapetam tava de briose cu hartiute speciale si repartizam compozitia in formele de briose. Asezam in mijlocul fiecarei briose fructe de padure (congelate am avut eu) si dam tava la cuptorul preincalzit cam 20 de minute.




Un comentariu:

  1. Doamne cat de bine arata !!!! :-) tare as vrea sa fac si eu, dar as avea o intrebare..la ce temp se coc? :-) Multumesc anticipat! ~ Gabriela

    RăspundețiȘtergere