duminică, 2 iunie 2013

Tarta cu afine si coacaze





125 gr unt
1 galbenus
4 lg apa
300 gr faina
putina sare
Punem faina intr-un bol si adaugam untul rece taiat cubulete. Amestecam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientlor si framantam pana obtinem un aluat omogen pe care il invelim intr-o foie de plastic si il dam la rece o jumatate de ora.
Pentru umplutura:
500 gr branza dulce de vaci
3 lg zahar
3 oua
un plic budinca de vanilie
esenta de vanilie
100 gr smantana
-afine si cocaze pentru decorat (eu am avut congelate)
Amestecam branza cu smantana, praful de budinca , galbenusurile, zaharul si esenta de vanilie. Albusurile le batem separat si le incorporam in crema de branza.

Intindem aluatul intr-o forma de tarta unsa cu unt avand grija sa imbracam si peretii formei. Turnam crema de branza  si dam tarta la cuptor cam 30 de minute.



Decoram cu afine si coacaze congelate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu