luni, 3 iunie 2013

Briose cu dovlecei




...am gasit aceasta reteta in revista " RETETE bucataria de azi" si cum mie imi plac dovlceii tare mi-a facut cu ochiul asa ca m-am pus imediat pe treaba....

2 dovlcei
250 gr faina
2 oua
70 gr cascaval ras
150 ml lapte
un praf de copt
o cescuta ulei
1 leg marar
sare dupa gust

Mixam ouale cu laptele si uleiul.
 Adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Dovleceii ii curatam , ii dam pe razatoatre si ii stoarcem putin de zeama pe care o lasa.
Incorporam dovlceii in aluat. La fel procedam si cu cascavalul si mararul tocat. Amestecam.
Repartizam compozitia in tava de briose tapetata cu hartiute speciale si le dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.


Nu-i asa ca arata apetisat? Si sa vedeti de bune au fost......merita incercate!

Un comentariu: