joi, 16 septembrie 2010

Pui tikka masala



1 piept de pui dezosat mai mare, 200 ml iaurt, 3 cm radacina de ghimbir razuita, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, 1 lgt garam masala, 2-3 ardei iuti, 2 lg suc de lamaie, 4-5 lg sos de soia, 1 gogosar, 2 cepe, 5 rosii date pe razatoare, 3-4 lg ulei, sare, frunze de coriandru tocate.
Se incinge uleiul intr-un wok, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se prajeste la foc iute. Adaugam ceapa taiata solzisori, gogosarul si ardeii iuti tocati taiati felii, usturoiul pisat si radacina de ghimbir razuita. Lasam pana se inmoaie legumele si apoi adaugam rosiile date pe razatoare, sucul de lamaie, sosul de soia, garam masala, iaurtul,frunzele de coriandru tocate (eu am mai pus si putin zahar pentru ca mi se parea acrisor sosul si 2-3 linguri de sos chilli).
Se lasa pe foc pana se ingroasa sosul si se potriveste la gust de sare.
Se serveste cu orez.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu