marți, 28 ianuarie 2014

Cosulete cu pui si legume

Pentru ca mi-au ramas cateva foi de placinta atunci cand am facut burek cu branza m-am hotarat sa fac cu ele aceste cosulete delicioase care pe langa faptul ca sunt foarte rapid si usor de pregatit , sunt si gustoase si zic eu destul de aspectuoase pentru a sta pe masa oricarei petreceri.



6-7 foi de placinta
200 gr friptura de pui (sau sunca de pui)
2 maini de legume mexicane
1/2 ardei gras rosu
o bucata de carnat afumat uscat
2 oua
100 gr smantana
50 ml lapte
sare, piper
ulei pentru uns foile

Foile de placinta le suprapunem cate 3, le ungem cu putin ulei si le taiem in patrate. Ungem cu putin ulei o tava cu forme de briose si asezam cate un patrat din foi in fiecare forma de briose, astfel incat sa formam un cosulet.
Intr-un bol batem ouale cu smantana, laptele, putina sare si putin piper.
Taiem friptura de pui  sau sunca cubulete mici. Procedam la fel cu carnatul si ardeiul.
Peste amestecul cu oua si smantana adaugam carnea de pui, carnatul, ardeiul, legumele mexicane si amestecam. Repartizam compozitia in cosuletele din foi  si le dam la cuptorul preincalzit la 160 grade cam o jumatate de ora.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu