...simpla, gustoasa, aromata....
Aluat:
300 gr faina
3 galbenusuri
2 lg untura
smantana cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat potrivit.
Umplutura:
3 albusuri si bat cu zahar. Adaugam 700 gr nuca macinata si amestecam usor.
Impartim aluatul in doua parti egale.
In tava tapetata cu hartie de copt intindem o foaie din prima parte de aluat, turnam umplutura, nivelam si acoperim cu a doua foaie.
Dam la cuptorul preincalzit.
Lasam prajitura sa se raceasca, pudram cu zahar si o putem portiona.
Aceasta prajitura este urmatoarea care va fi facuta in bacataria mea.Multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergereCu mare placere...sper sa va placa. Vs pup !
Ștergerecat zahar se foloseste?si daca nu am untura cu ce o pot inlokui?va multumesc
ȘtergereBuna ce marime are tava?
RăspundețiȘtergereMerci
Cam cat zahar
RăspundețiȘtergereCam cat zahar
RăspundețiȘtergere