duminică, 1 decembrie 2013

Pulpe de rata cu varza la cuptor


4 pulpe de rata
1 varza
1/2 varza murata
1-2 morcovi
1 ceapa mare
1 pahar de bulion
sare, piper, boia dulce
marar, cimbru

Varza dulce se taie fideluta. La fel procedam si cu varza acra. Morcovii si ceapa se taie cubulete mici.
Varza dulce o punem intr-un bol si o amestecam cu morcovii si ceapa. Presaram si putina sare si lasam sa stea 10 minute.
Ungem o cratita cu ulei si punem 1/2 din varza dulce, apoi varza acra si deasupra ei inca un rand de varza dulce.

Intr-un bol facem un sos din bulion, 1 pahar de apa, sare, piper, cimbru, marar. Le amestecam si le turnam peste varza.

Pulpele de rata le condimentam cu sare, piper , boia si le punem peste varza.

Acoperim cratita cu un capac si o dam la cuptor cam 2 ore.
Spre sfarsitul timpului de gatire indepartam capacul de la cratita sa se rumeneasca frumos rata si varza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu