...nici nu pot sa va spun cat sunt de bune si de fragede aceste cornulete , la noi s-au terminat imediat...si unde mai pui ca sunt si foarte usor de facut?....
Ingrediente:
200 gr untura de porc
100 gr nuca macinata (eu am maruntit-o la robot)
100 gr zahar
2 oua
esenta de migdale
faina cat cuprinde
Le amestecam pe toate si facem un aluat potrivit din care rupem bucatele cam de marimea unei nuci mai mici.
Rulam bucatica de aluat pana ajunge cam la un deget grosime si ii dam forma de cornulet.
Asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt iar apoi le dam la cuptorul preincalzit pana incep sa se rumeneasca pe margini. Eu le-am tinut cam 15 minute la cuptor.
Corunletele calde le dam prin zahar pudra vanilat.
mmmm, ce bune sunt!!
RăspundețiȘtergereda, chiar au fost foarte bune...eu le-am preparat saptama trecuta iar acum cand am postat reteta si m-am uitat la poze chiar mi s-a facut iar pofta de ele
Ștergere